Naša priča

dolly bell

Nastao 2019, sa idejom da postane mesto koje će zadovoljiti najistančanija nepca tokom dana i postati epicentar nezaboravnog provoda noću.

Gde se spajaju ukusi i uspomene

Mesto za sve istinske hedoniste, koji žele da uživaju u ukusnoj hrani, dobroj muzici i još boljem piću.

Koncept restorana

koncept

Restoran se nalazi na Novom Beogradu, iza novog Merkatora, ali je brzo stekao svoju vernu publiku širom grada. Uz sjajnu ponudu jela pripremljenih od najkvalitetnijih sastojaka, restoran Dolly Bell nudi i širok izbor domaćih i stranih pića, pa je izbor pravi izazov.

dolly bell

A kada padne noć

...Dolly Bell postaje centar za noćni provod. Naši gosti uživaju u uzbudljivim svirkama i nastupima poznatih bendova i renomiranih domaćih i regionalnih izvođača. Muzika i sjajna atmosfera čine svaku noć posebnom. Garantujemo uspomene koje će trajati zauvek.

Uvek blizu vas

Dolly Bell je naša i vaša kuća za fenomenalnu hranu i odličan provod, zato je bitno da Vam uvek budemo blizu.

Dolly Bell Kopaonik, Dolly Bell Java, i The Petica su postali omiljeni u svojim zajednicama, pružajući jednako nezaboravno iskustvo. Naš tim vredno radi na otvaranju novih lokacija, zato se vrlo brzo vidimo i u Sava Centru.

Dolly Bell Kopaonik

DOLLY BELL gastropub se nalazi u centru Kopanika, sa pogledom na tri žičare - Karaman Greben, Pančić i Krst. Vrlo brzo je svojom ponudom osvojio srca istinskih ljubitelja dobrog zalogaja, opuštene atmosfere, piva i najbolje muzike. Ovaj gastropub u planinskom ambijentu predstavlja mesto okupljanja uz kafu i doručak, porodični ručak, predah od skijanja ili romantičnu večeru, dok je uveče idealno mesto za zabavu sa prijateljima uz živu muziku.

Saznaj više

Dolly Bell Java

Restoran Dolly Bell Java nalazi se u ulici Vajara Živojina Lukića 58e i jedan je od retkih barova u Beogradu koji ima pogled na skoro ceo Novi Beograd. Smešten na vidikovcu na Bežanijskoj kosi i pruža jedinstveno iskustvo kada je u pitanju pogled.

Saznaj više

The Petica

The Petica je ekskluzivan restoran lociran u Bloku 63 na Novom Beogradu, unutar impresivnog kompleksa zgrada Petica. Ističemo se ne samo po izvanrednoj kulinarskoj ponudi, već i po luksuznom ambijentu koji čini našu destinaciju jedinstvenom. Uživajte u raskoši i eleganciji dok se prepustite izvanrednom gastronomskom doživljaju koji smo s posebnom pažnjom kreirali.

Saznaj više

Dolly Bell Sava Centar

Dolly Bell Sava Centar, jedini restoran u srcu najvećeg međunarodnog kongresnog, kulturnog i poslovnog centra u Srbiji, pruža jedinstveno gastronomsko iskustvo. Ovaj restoran predstavlja simbol kvaliteta, udobnosti i ukusa, idealan za sve one koji žele da uživaju u najboljem što Beograd ima da ponudi.

Saznaj više

Dolly Bell ketering

Uskoro

Dolly Bell sweets

Uskoro